Lago Maggiore

Lago Maggiore Søen ligger i regionen Piemonte, i det nordlige Italien og grænser op til Schweiz. Det er Italiens næststørste sø og den mest berømte alpesø. Søen ligger i et smukt og roligt område, og er ideel til såvel afslappende som aktiv ferie.Oggebbio er nærmeste lille by - der er ca. 800 m til centrum. Selve byen strækker sig fra strandvejen op ad bjergene. I centrum er en smuk gammel kirke og rådhuset placeret. Der findes et ganske lille supermarked med de mest nødvendige indkøbsmuligheder. Ved strandvejen er en lille Lidobar med stenstrand og græsareal. Her er der mulighed for at leje af liggestole og iøvrigt alverdens vandaktiviter.


Cannero ligger ca. 3 km fra lejligheden. Her er der en rigtigt hyggelig havn og promenade. Om sommeren er der stor aktivitet omkring stranden, som har både et afsnit med småsten og græsareal. Der er mange gode strandbarer og restauranter. Bådfarten ligger til i byen, her kan man sejle rundt til de øvrige byer omkring søen.


Verbania er nærmest storby ca. 8 km fra lejligheden med ca. 50.000 indbyggere. Her er alle mulige indkøbsmuligheder - lige fra store supermarkeder til små hyggelige modeforretninger som ligger på de snoede gågader fra bygens torv. Det er meget hyggeligt at sidde på en iscafé på torvet og nyde stemningen.